Στα… κάγκελα οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, καταφτάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στα μαγαζιά τοιυς και μερικοί είναι έτοιμοι να πετάξουν τα… μυαλά τους

Αμόκ έχει πιάσει τους καταστηματάρχες της Κεφαλονιάς, ειδικά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, αφού αυτές τις ημέρες καταφτάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις είναι τρεις και πλέον φορές πάνω από τον προηγούμενο.
Στο Αργοστόλι υπάρχουν παραδείγματα που επαγγελματίες της εστίασης είναι έτομοι ακόμη και να κλείσουν τα καταστήματά τους, μια και τα χρήματα που καλούνται να πληρώσουν είναι… τρελά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός από αυτούς, που στον περασμένο λογαριασμό κλήθηκε να πληρώσει 4.700 ευρώ ρεύμα, ενώ χθες του ήρθε ο νέος λογαριασμός τριπλάσιος και πάνω, με το ποσό πληρωμής να φτάνει τα 15.650 ευρώ. Ο συγκεκριμένος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να συνέλθει ακόμη. Σε άλλη περίπτωση, σε μικρότερο κατάστημα εστίασης, ο λογαριασμός από 2.650 ευρώ, αυτόν τον μήνα έφτασε τα 6.140 ευρώ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και οι καταστηματάρχες αρχίζουν να παίρνουν πλέον χάπια πριν ανοίξουν τον φάκελο που τους έρχεται.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed