Ο Δήμος Αργοστολίου πλέον και στα κινητά μας τηλέφωνα

Η λειτουργία της εφαρμογής e-argostoli έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας. Προβλήματα καθημερινότητας υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης και βρίσκουν τη λύση τους άμεσα και αποτελεσματικά.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 1.940 Αιτήματα κι έχουν ικανοποιηθεί 1880. Το ποσοστό ικανοποίησης ξεπερνά το 95%. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ο μέσος χρόνος Ικανοποίησης των αιτημάτων είναι μία Ημέρα. Ο Δήμος Αργοστολίου προκειμένου να διευρύνει και διευκολύνει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πολιτών παρέχει τη δυνατότητα η εφαρμογή να διατίθεται και στα κινητά τηλέφωνα. Ο τρόπος είναι απλός ακολουθώντας τα παρακάτω:
Επιλέγουμε το αρχείο Play Store (υπάρχει σε όλα τα ¨έξυπνα¨ κινητά) γράφουμε ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και κατεβάζουμε την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο,
Μπαίνουμε στην εφαρμογή ¨Δημότης Αργοστολίου¨ που ήδη έχει κατέβει στο κινητό μας,
Κάνουμε Εγγραφή (θα απαιτηθεί email) και ο Δήμος Αργοστολίου είναι στο Κινητό μας!
Πέραν της Αναφοράς Προβλημάτων Καθημερινότητας από τη συγκεκριμένη εφαρμογή λαμβάνουμε χρηστικές πληροφορίες για λειτουργία Υπηρεσιών, Δελτία Τύπου του Δήμου, Εκδηλώσεις, Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Νοσοκομεία κ.α. Επίσης μέσω Ερωτηματολογίων αξιολογούμε, συμμετέχουμε και διαβουλευόμαστε με το Δήμο μας για σημαντικά θέματα.
Πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής παρέχονται στο e-argostoli και στη γραμμή του Δημότη, τηλέφωνο 2671026999.

Aπό το Γραφείο Δημάρχου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed