Νίκος Ανουσάκης προς Μιχαλάτο και Σπαθή: «Τυχόν οφειλές σας στη ΔΕΥΑΚ αποτελούν μείζον ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο, τελικά είναι κακό πράγμα το θράσος»

Κύριε Μιχαλάτε, κύριε Σπαθή, είναι κακό πράγμα το θράσος. Ίσως ότι αυτή η τακτική σας “απέδωσε καρπούς” για πολλά χρόνια να σας έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι μπορείτε να την συνεχίζετε επ΄ άπειρον κι απέναντι σε όλους. Μέγα λάθος.
Για να σταματήσει λοιπόν η “πλάκα” σας καλώ να ξεκαθαρίσετε δημόσια εάν οι ίδιοι και κυρίως αν εταιρίες στις οποίες μετέχετε π.χ. Ο.Ε. , Ε.Π.Ε. , Α..Ε , Ε.Ξ.Ε.Τ.Ε. οφείλουν στην ΔΕΥΑΚ το ύψος τυχόν οφειλών, αν έχουν λάβει χώρα από εσάς ή τις εταιρίες στις οποίες μετέχετε ρυθμίσεις, αν τυχόν ρυθμίσεις έλαβαν χώρα μετά την εκλογή σας ως δημοτική αρχή κι αν τηρούνται. Τυχόν οφειλές σας ύψους δεκάδων χιλιάδων Ευρώ στην ΔΕΥΑΚ του Δήμου του οποίου ηγείσθε αποτελεί μείζον ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο με σημαντικές νομικές συνέπειες. Είμαι σίγουρος πως με χαρά θα ανταποκριθείτε στην δημόσια πρόσκλησή μου. καθώς είναι βέβαιο ότι το καλό παράδειγμα της τήρησης των οικονομικών υποχρεώσεων των δημοτών-καταναλωτών προς την ΔΕΥΑΚ θα το έχετε δώσει εσείς ως πολιτικές προσωπικότητες που η τοπική κοινωνία σας ανέδειξε σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα.

Νίκος Ανουσάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου
Επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed