Αυτοκίνητο «φάντασμα» φαίνεται να βούτηξε με μεγάλη ταχύτητα στο λιμάνι του Πόρου, επί ποδός το Λιμενικό, δύτες ερευνούν την περιοχή (ανανεωμένο)

Ένα περιστατικό που σπάνια συμβαίνει ή και καθόλου στα δεδομένα της ανθρωπότητας είναι αυτό που φαίνεται να συνέβη πριν από λίγα λεπτά στο λιμάνι του Πόρου, όταν αυτοπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το Λιμενικό πως αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.
Άμεσα σήμανε συναγερμός και μέσα σε ελάχιστα λεπτά σκάφος του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτικά σκάφη κάνουν έρευνα στην ευρύτερη περιοχή. Μαζί με αυτά, δύτες έχουν βουτήξει και ψάχνουν να βρουν το αυτοκίνητο φάντασμα. Στο σημείο επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες οι οποίες παίζουν τον ρόλο τους. Μιλώντας με αξιωματικό του Λιμενικού μας έκανε λόγο για δύσκολο ψάξιμο κάτω από αυτές τις συνθήκες, ωστόσο μας τόνισε κιόλας ότι είναι αδύνατον να πέσει αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο σημείο και να το βρουν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, αφού τα νερά είναι περίπου πέντε μέτρα. Αναμένουμε νεώτερη ενημέρωση…

update: Μετά από τρεις και πλέον ώρες οι δύτες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Οι έρευνες σταμάτησαν στις 23:00 και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί που θα έχει ηρεμήσει ο καιρός.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed