Νέα εποχή στην Ουρουγουάη, χωρίς κίνητρο η Βραζιλία

Ύστερα από 15 χρόνια και 221 ματς, ο Όσκαρ Ταμπάρες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της «Σελέστε», η οποία παίζει τα… ρέστα της στην έδρα της Παραγουάης, με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Βραζιλία, σύμμαχός του, το υψηλό υψόμετρο.

Η φάση των «16» του γιουρόπα πλησιάζει. Διαβάστε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικα europa league

  1. Ισημερινός – Βραζιλία (23:00)

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αλλά δεν παύει να θέλει να διατηρήσει την πρωτιά και το αήττητο (11-2-0) στον προκριματικό όμιλο για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Ο Ισημερινός έχει ως «όπλο» το υψόμετρο, που πάντα δυσκολεύει τις ομάδες οι οποίες δεν είναι συνηθισμένες να αγωνίζονται σε αυτό, ενώ παραμένει στην 3η θέση και το +6 από την Κολομβία και το Περού. Ο κόουτς Τίτε τόνισε πως η πίεση για το αποτέλεσμα θα υπάρχει πάντα στη Βραζιλία είτε έχει βαθμολογικό κίνητρο είτε όχι, οπότε δεν τίθεται θέμα να μη «χτυπήσει το παιχνίδι.

  Η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

  1. Παραγουάη – Ουρουγουάη (28/1, 01:00)

Αγώνας με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Όχι μόνο επειδή είναι κρίσιμος στην προσπάθεια πρόκρισης των δύο ομάδων στο Μουντιάλ 2022, αλλά και για το γεγονός πως θα είναι ο πρώτος της Ουρουγουάης χωρίς τον Όσκαρ Ταμπάρες, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ύστερα από 15 χρόνια και 221 ματς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναλαμβάνει βαρύ φορτίο, αντικαθιστώντας ένα ποδοσφαιρικό θρύλο για τη χώρα, ενώ η «Σελέστε» βρίσκεται στην 7η θέση του γκρουπ με 16 βαθμούς (4-4-6) και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Από την πλευρά της, η 9η Παραγουάη (2-7-5) παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για την πρόκριση, αλλά παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση (9 γκολ) μαζί με τη 10η και τελευταία της βαθμολογίας, Βενεζουέλα. 

Επιλέγουμε το διπλό με την απαραίτητη κάλυψη στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.85.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed