Στο προσκήνιο οι δεύτερες κατηγορίες σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία

Μπορεί να απουσιάζουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά οι δεύτερες κατηγορίες, κυρίως σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία κλέβουν τουλάχιστον για σήμερα την παράσταση. Ας δούμε προγνωστικά και αναλύσεις από τους σημερινούς αγώνες!

Αζαξιό – Οσέρ (20.00)

Κάποια στιγμή θα έχανε η Αζαξιό και αυτό συνέβη στην έδρα της Καέν με 2-0. Νωρίτερα είχε φόρμα 5-1-0 σε έξι αναμετρήσεις και έτσι έχασε την ευκαιρία να πατήσει μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας. Οι αποστάσεις παραμένουν μικρές και η άνοδος θα κριθεί από εδώ και στο εξής, όμως πρέπει να μαζέψει άμεσα τα… κομμάτια της, αφού και η Οσέρ είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Ligue 2. 

Της πάνε αρκετά τελευταία της Οσέρ τα εκτός έδρας παιχνίδια και κάπως έτσι έβγαλε σπουδαίο διπλό επί της Γκρενόμπλ με 1-0. Έτσι κάλυψε άμεσα την εντός έδρας ήττα από την Χάβρη και μπήκε εκ νέου στο κόλπο για την άνοδο. Ειδικά με τα δύο ματς λιγότερα που έχει θα μπορεί με ανάλογη συνέχεια να βρεθεί πιο ψηλά, αφού αρκετές ομάδες είναι κοντά στην πρώτη εξάδα του σχετικού πίνακα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ligue 2 και με την εικόνα που έχουν μπορούν να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.91 από την Stoiximan. 

Χάντερσφιλντ – Στόουκ (21.45)

Στα καλύτερα της δείχνει τελευταία η Χάντερφιλντ, με αποκορύφωμα το διπλό επί της Ρόδεραμ με 4-3. Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Τσάμπιονσιπ, καθώς διεύρυνε το αήττητο της στις εννιά αγωνιστικές και πλέον μπήκε για τα καλά στην μάχη της ανόδου. Σαφώς και επιθυμεί ανάλογη συνέχεια και στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, όντας το φαβορί και σήμερα απέναντι στην Στόουκ. 

Παιχνίδι μεσοβδόμαδα είχε η Στόουκ στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Κόβεντρι με 1-0. Δεύτερη σερί μέσα σε λίγες ημέρες, αφού νωρίτερα είχε χάσει και από την Φούλαμ με 3-2. Ένα διάστημα που υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας και μάλιστα στο πιο κρίσιμο κομμάτι της περιόδου. Δύσκολο και η σημερινή της αποστολή στο γήπεδο Χάντερσφιλντ, όπου μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η φόρμα μιλά από μόνη της στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με την Χάντερσφιλντ να έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσος σε απόδοση 2.52 στο Pamestoixima. 

Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν (22.00)

Μια καλή ευκαιρία έχασε η Βαγιαδολίδ πριν λίγες ημέρες να πατήσει κορυφή, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Σαραγόσα και έμεινε στο 0-0. Νωρίτερα πάντως μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες, που την έφεραν πολύ κοντά στις θέσεις ανόδου. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σύνολα στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και θα παλέψει μέχρι τέλους για να επιστρέψει στην Λα Λίγκα. 

Νικηφόρα κύλησε η προηγούμενη αγωνιστική για την Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία κέρδισε με 2-1 την Αμορεμπιέτα εντός έδρας. Έτσι συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Ισορροπημένος ο απολογισμός της μέχρι στιγμής (8-8-8), όμως αυτό το θετικό σερί δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα απέναντι στην αποτελεσματική τελευταία Βαγιαδολίδ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Βαγιαδολίδ, αλλά με την εικόνα που έχει τελευταία μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα και τον άσο σε απόδοση 1.62 στην Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed