Μάκης Παπαναστασάτος: «Νικόλα Βαλλιανάτε, οι εποχές που μοίραζες πιστοποιητικά κοινωνικών φρονιμάτων και χαρτιά διορισμού από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ έχουν παρέλθει»

Κύριε Νικόλα Βαλλιανάτε, με ρωτάτε από πού προκύπτει το γεμάτο μαγκιά και αλαζονεία ύφος μου. Σας απαντώ ευθέως:
Α) Από το γεγονός ότι ουδέποτε υπήρξα Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της πρώην Νομαρχίας του περίφημου σκανδάλου “Πάμε Στοίχημα¨.
Β) Από το γεγονός ότι δεν είμαι υποτακτικός ούτε ακόλουθος φαινομένων “απότομου πλουτισμού”.
Γ) Από το γεγονός ότι ουδέποτε έχω εμπλακεί σε πολιτικούς ξυλοδαρμούς ούτε ποτέ κατέβαζα ντουντούκες στα κεφάλια των ανθρώπων για κομματικούς λόγους.
Δ) Από το γεγονός ότι δεν μοίραζα ποτέ πράσινα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ούτε χαρτιά από την κλαδική ΠΑΣΟΚ σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους πουλώντας ελπίδες διορισμού.
Ε) Από το γεγονός ότι ήμουν πάντα ΝΔ και για να στο εξειδικεύσω ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ – ΔΕΞΙΟΣ και δεν ήμουν σημαία του ΠΑΣΟΚ που μετά έγινε ΣΥΡΙΖΑ για να πάει με το ρεύμα της εποχής και τελικά κάνει τεμενάδες στον Παναγή Καππάτο επειδή του δίνει εντολή το πολιτικό αφεντικό του.
Κύριε Βαλλιανάτε με τον όρο “Μπάρμπα Νικόλας” για το πρόσωπο σου, κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλήφθηκε πως εννοούσα ότι είσαι παλαιοκομματικός, παρωχημένος πολιτικά και ξεπερασμένος από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα! Νόμιζα ότι απευθυνόμουν στον παλαίμαχο και σκληρό Νικόλα Βαλλιανάτο, αυτόν που ήξερα και θυμόμουν στην αγορά του Αργοστολίου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αντιδρούσες με κλαψουρίσματα περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης. Σε θυμόμουν αλλιώς. Τώρα που ξέρω πως είσαι “ευαισθητούλης” θα είμαι και εγώ πιο προσεκτικός.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης: “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed