Αγανακτισμένοι κάτοικοι Πυλάρου προς Βουλευτή: «Είσαι αστείος κ. Καππάτε, έλα στην περιοχή μας προεκλογικά και θα σε πάρουμε με τα μπάζα του “Ιανού”»

Ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πόσο “λίγος” πολιτικά και “άξεστος αριστοκράτης” είναι, μετά την χθεσινή του συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τις αποζημιώσεις του “Ιανού”.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Καππάτος δήλωσε: «Είναι θράσος να μιλάνε για καθυστερήσεις. Για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση αντέδρασε έτσι τόσο άμεσα σε μια φυσική καταστροφή. Σε λιγότερο από ένα χρόνο μοίρασε 50 εκατ. σε επιχειρήσεις και κατοικίες και νομίζω ότι είναι πολιτικό θράσος να μιλάνε κάποιοι για καθυστερήσεις, όταν αυτοί δεν έδιναν ποτέ αποζημίωση. Πρέπει να πω ότι όντως υπολείπονται κάποιες αποζημιώσεις, είναι όμως πολύ λίγες και μόλις θα υπάρξουν χρήματα, θα δοθούν». Μετά από αυτή τη δήλωση δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα προς την ιστοσελίδα μας, κυρίως από κατοίκους της Πυλάρου, αλλά και της Ερύσσου όπου “σταύρωναν” τον Βουλευτή για αυτή του την τοποθέτηση. Τηλεφώνησαν άνθρωποι που έχασαν την περιουσία τους, που οι επιχειρήσεις τους καταστράφηκαν και για κάποιους αστείους λόγους κόπηκαν από την αποζημίωση είτε των 5.000 είτε των 8.000 ευρώ ή ακόμη δεν έχουν εξεταστεί οι αιτήσεις τους 2,5 χρόνια μετά. Την ίδια ώρα που ο Βουλευτής εξασφάλιζε αποζημίωση για το γραφείο του, για την επιχείρηση συγγενικού του προσώπου, ακόμη και το επίδομα του δικηγορικού συλλόγου Κεφαλονιάς. Κυριολεκτικά ούρλιαζαν στο τηλέφωνο που ο κ. Καππάτος τους κατηγορούσε από πάνω, εκθιάζοντας την κυβέρνηση για την ανταπόκρισή της. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν τα εσκαμμένα απειλώντας τον Βουλευτή μας ότι θα τον πάρουν με τα… μπάζα του “Ιανού” όταν κατηφορήσει προς τα χωριά τους προεκλογικά για να πάρει την ψήφο τους. Κατά τα άλλα, σήμερα βρέχει, να πάρετε μαζί σας ομπρέλα…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed