Ψάχνει αποτελέσματα παραμονής η Γουότφορντ

Πριν από λίγες εβδομάδες ούτε που θα περνούσε από το μυαλό η κόντρα στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Από τα μέσα Ιανουαρίου, όμως, η Γουέστ Χαμ περνάει το ντεφορμάρισμά της.

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για το Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ.

Το αναλυτικό review της βετ365 είναι εδώ

Ήττα από τη Λιντς (2-3) στο Λονδίνο, ήττα στα χασομέρια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) εκτός, πρόκριση με τα χίλια ζόρια στην έδρα της Κιντερμίνστερ της 6ης κατηγορίας (1-2 στην παράταση) για το Κύπελλο. Τι και αν ο κόουτς Μόγες κατέβασε 11άδα με 5 βασικούς και 6 παίκτες με ενεργό ρόλο στο rotation;

Σαφώς, το ματς γειτονικού χαρακτήρα με τη Γουότφορντ στο Λονδίνο αποτελεί ευκαιρία επιστροφής των «σφυριών» στις επιτυχίες. Ο αντίπαλος, όμως, προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση στα καλά αποτελέσματα και να ξεβαλτώσει βαθμολογικά. Άλλαξε προπονητή, με τον Ρόι Χότζσον να επιστρέφει σε πάγκο ομάδας PL λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Κρίσταλ Πάλας. Στο 0-0 με την Μπέρνλι εκτός, η ομάδα του υπήρξε σαφώς βελτιωμένη. Δυνατή αμυντικά, της έλειψε το γκολ. Ένα μείον που πρέπει να βελτιώσει ο πολύπειρος Άγγλος.

Τα αγωνιστικά νέα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με την επιστροφή του Σαρ, Πρωταθλητή Αφρικής με τη Σενεγάλη. Στο Λονδίνο δεν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο μία σούπερ λύση μπροστά αποτελεί ο Ντένις ο οποίος εξέτισε ποινή τιμωρίας και υπολογίζεται. Αγωνιστικά, οι αποδόσεις στέκουν με γνώμονα την εικόνα των αντιπάλων όλη τη σεζόν. Ωστόσο, η φόρμα της Γουέστ Χαμ είναι προβληματική, κίνητρο υπάρχει αμφίδρομο (για την υλοποίηση διαφορετικών στόχων βέβαια) και η Γουότφορντ αναζητά τα αποτελέσματα που θα τη φέρουν σε τροχιά παραμονής.

Το ποντάρισμα επάνω της, σε ημίχρονο και τελικό, αποτελεί επιλογή.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed