Με μπροστάρη τον Δουβίκα η Ουτρέχτη, μπορεί να ανταπεξέλθει η Σπόρτινγκ

Η αήττητη Πόρτο συναντάει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στην Ολλανδία, η Χεράκλες υποδέχεται την Ουτρέχτη, του Τάσου Δουβίκα.

Όλες οι πληροφορίες για τις στοιχηματικες εταιριες που λειτουργούν στην Κύπρο

  1. Χέρακλες – Ουτρέχτη (21:00)

Στην Α’ Ολλανδίας, η Χέρακλες προέρχεται από αναμενόμενη ήττα 3-0 στην έδρα του Άγιαξ, αποτελέσματα που την κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία. Βρίσκεται εκτός επικίνδυνων θέσεων, χωρίς όμως να σημαίνει πως μπορεί να αισθάνεται άνετη. Υποδέχεται την Ουτρέχτη, έχοντας αρκετές απουσίες στο αγωνιστικό σκέλος. Παράλληλα διατηρεί και αρνητική παράδοση κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο (1-3-7 στα 10 τελευταία). Η φιλοξενούμενη κέρδισε 3-2 την Καμπούρ στο τελευταίο χρονικά ματς, έφτασε στο «2 στα 2» και έπιασε την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Είναι σαφώς πιο ανώτερη από τη Χέρακλες και μπορεί να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Δουβίκας είναι ο παίκτης που στηριζόμαστε για την Ουτρέχτη, με το διπλό να βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.30.

  1. Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

Κλείνουμε με Πορτογαλία και το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η γηπεδούχος διαπρέπει από την αρχή της σεζόν, έχει απολογισμό 19-2-0 και οδεύει προς τον τίτλο. Σοβαρή και άριστη σε όλα της είτε αγωνίζεται με βασικούς είτε όχι. Σε περίπτωση νίκης, θα βάλει βάσεις για τον τίτλο, αν και η Σπόρτινγκ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται στη 2η θέση και μετρούν 4 σερί νίκες. Σημαντικό το κενό που αφήνει ο βασικός εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλβες, ενώ εκτός τέθηκε και ο ακραίος αμυντικός Πέδρο Πόρο (τιμωρημένος). Ντέρμπι με τα όλα του, όμως, η Σπόρτινγκ έχει ίσως μία ευκαιρία στο να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. 

Υπό αυτή τη σκέψη, το διπλό του 3.75 έχει αξία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed