Οργή των κατοίκων της Θηνιάς για τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σπύρο Σαμούρη, άφησε ηλικιωμένους και ανύμπορους στον δρόμο για Αργοστόλι

Στα κάγκελα είναι οι κάτοικοι της Θηνιάς μετά το σημερινό στραπάτσο που τους επιφύλαξε ο πρόεδρςο του ΚΤΕΛ, Σπύρος Σαμούρης, που χωρίς καμία προειδοποίηση ανέστειλε το σημερινό δρομολόγιο από και προς τα χωριά της Θηνιάς.
Πριν από λίγο καιρό οι κάτοικοι της Θηνιάς διαμαρτυρήθηκαν στο ΚΤΕΛ για την εγκατάλειψή τους, αφού ήταν προγραμματισμένο μόλις ένα δρομολόγιο την εβδομάδα για και από Αργοστόλι, κάθε Τετάρτη. Μετά από συζητήσεις και συμφωνία που έγινε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ αποφασίστηκε τα δρομολόγια να γίνουν δύο την εβδομάδα, δηλαδή να προστεθεί ένα ακόμη, την Δευτέρα. Όντως αυτό έγινε και για ένα διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής είχαν δύο δρομολόγια την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη. Σήμερα κάποιοι από αυτούς, κυρίως ηλικιωμένοι και άνθρωποι που ήθελαν να επισκεφτούν γιατρούς στο Αργοστόλι, βγήκαν στις στάσεις των χωριών τους περιμένοντας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Ένα λεωφορείο όμως που δεν έφτασε ποτέ, με αποτέλεσμα αυτοί οι άνθρωποι για πάνω από δύο ώρες να περιμένουν στην στάση. Κάποια στιγμή είχαν επικοινώνησαν με το ΚΤΕΛ και η γραμματεία τους ενημέρωσε ότι μετά από εντολή του προέδρου, Σπύρου Σαμούρη, σταματάει το δρομολόγιο της Δευτέρας. Καταλαβαίνετε τι έγινε και τι κατάρες εισέπραξε δευτεριάτικα ο Σαμούρης! Κατά μία διαβολική σύμπτωση σήμερα το πρωί είχα συνομιλία με στέλεχος του ΚΤΕΛ και η κουβέντα, μοιραία, πήγε στον πρόεδρο, με το στέλεχος που επηρεάζει καταστάσεις μου απάντησε: «Με αυτά που κάνει ο Σαμούρης λίγα είναι τα ψωμιά του στην ηγεσία του ΚΤΕΛ. Δεν θα ξαναγίνουν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος». Επειδή η Θηνιά είναι μια ιδιαίτερη εκλογική περιοχή και η στάση του Σαμούρη απέναντι στους κατοίκους φαίνεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed