Σπαστές Γκαραζόπορτες Οροφής – Κόστος και τιμές

Τα τελευταία χρόνια είναι ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ το θέμα της ασφάλειας, είτε αυτό αφορά την ασφάλεια του σπιτιού μας είτε την ασφάλεια της επιχείρησης.  Η αυξημένη εγκληματικότητα σε συνδυασμό και με τις ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν κάνει κάποιες επιλογές μας απολύτως απαραίτητες. Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής είναι μία επιλογή που ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να είναι και η μοναδική που θα σας καλύψει πλήρως. Aς δούμε όμως αναλυτικά τι είναι οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής.

Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής είναι χώροι στάθμευσης των οποίων η επιφάνεια αποτελείται από panels  που ενώνονται με μεντεσέδες. Η πόρτα κινείται πάνω-κάτω με τροχούς μέσα σε κάθετη τροχιά. Το καμπύλο τμήμα της διαδρομής επιτρέπει στα τμήματα να κάθονται παράλληλα με την οροφή και τους τοίχους όταν ανοίγουν πλήρως. Τα panels αυτά είναι κατασκευασμένα  από γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνα  και για μόνωση χρησιμοποιείται πολυουρεθάνη ώστε να υπάρχει προστασία από ακραίες καιρικές φαινόμενα. Όταν μία σπαστή γκαραζόπορτα οροφής ανοίγει τότε τα panels πηγαίνουν στην οροφή του γκαράζ με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται επιπλέον χώρος μπροστά από το γκαράζ. Το γεγονός ότι αυτές οι πόρτες δεν μαζεύονται ρολό αλλά βρίσκονται σε παράλληλη θέση με την οροφή, τις κάνει πολύ περισσότερο ανθεκτικές τόσο στον χρόνο όσο και στην συντήρηση. 

Ο τρόπος λειτουργίας τους μπορεί να είναι είτε χειροκίνητος είτε αυτόματος. Στην πρώτη περίπτωση για να ανοίξει η πόρτα απαιτείται η άσκηση δύναμης από τον χρήστη της  πόρτας ενώ στην περίπτωση της αυτόματης λειτουργίας ο χειρισμός γίνεται κυρίως μέσω κάποιου τηλεκοντρόλ. Και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας σε περίπτωση εμποδίου ή διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για τα οχήματα ούτε για τους χρήστες ή κατόχους. 

Γενικά υπάρχουν διάφορα είδη γκαραζόπορτας, αλλά το ποια είναι η πιο ιδανική για τη δική σας περίπτωση εξαρτάται από τις ανάγκες, το μέγεθος και το κόστος της κάθε περίπτωσης. Ένα είδος όμως που ταιριάζει στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι οι σπαστές. Ο εργονομικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την προστασία και την ασφάλεια που παρέχει τις κάνει ιδανική επιλογή σε πολλές περιπτώσεις. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά σχέδια με αρκετές παραλλαγές το καθένα, το ραμποτέ, το λείο και το ταμπλαδωτό. Είναι δυνατόν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει με την οικία ή την επιχείρησή σας, πολύ σημαντικό για όσους συνδυάζουν την καλαισθησία με την ασφάλεια.   

Η τιμή αγοράς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, την ποιότητα των Panels, το είδος του μοτέρ και του εξοπλισμού που παρέχει, η αντίληψη εμποδίου, ο μη αντιστρέψιμος μηχανισμός-να μην σηκώνεται δηλαδή η πόρτα, κυλιόμενος κωδικός ασφαλείας, η  δυνατότητα λειτουργίας μεwifi  ή δακτυλικό αποτύπωμα, η τοποθέτηση, η επισκευή και η συντήρηση της γκαραζόπορτας, αλλά και η εγγύηση είναι κάποιοι από τους παράγοντες που καθορίζουν το ύψος της τιμής όχι μόνο για την αγορά αλλά και για τη μετέπειτα συντήρηση.

Στην έρευνα αγοράς που θα κάνετε είναι πολύ σημαντικό τέλος να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία με έμπειρους τεχνικούς, όπου θα καταλάβουν τις πραγματικές ανάγκες σας  και θα σας κατευθύνουν κατάλληλα για να πάρετε την γκαραζόπορτα που πραγματικά χρειάζεστε. Αυτό θα σας εξοικονομήσει και χρήματα γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν απαιτείται κάτι πολύπλοκο. Εξίσου σημαντική είναι  η τεχνική υποστήριξη για το service και για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση στην άμεση αποκατάσταση. Είναι μία επένδυση που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς και ήρεμοι για εσάς, την οικογένειά σας, την επιχείρησή σας, το εξοχικό σας ή την οικία σας γιατί σας προφυλάσσει με μεγάλη ασφάλεια από διαρρήκτες καθώς η σπαστή γκαραζόπορτα οροφής κλειδώνει αυτόματα και ερμητικά  κάνοντας την οποιαδήποτε παραβίαση αδύνατη. Συνδυάστε την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την εμφάνιση, σε ένα όνομα, dmenounos.gr.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed