Κυνηγώντας τα γκολ σε Ισπανία και Τσεχία

«Γεμάτη» μέρα σήμερα, το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ επιστρέφουν στη δράση. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται με τις Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα, ωστόσο, στοιχηματικά, η προσοχή μας στρέφεται στην Ισπανία και την Τσέχία.

Virtual Sports: Ο απόλυτος στοιχηματικός οδηγός

  1. Μπαρτσελόνα – Νάπολι (19:45)

H Mπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Νάπολι στο «Καμπ Νου» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στο σπουδαιότερο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και ο νέος προπονητής Τσάβι έχει διορθώσει αρκετά πράγματα, καθώς η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη εδώ και 8 σερί αγωνιστικές στο ισπανικό Πρωτάθλημα (4-4-0). Η ομάδα έχει ανέβει στην 4η θέση της LaLiga (ούσα, βέβαια, στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά στο παιχνίδι της και δέχεται εύκολα γκολ. Η Νάπολι διεκδικεί το Καμπιονάτο, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση και το -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Ψάχνει, όμως, τη διάκριση και στην Ευρώπη. 

Βάσει των δεδομένων που αναλύσαμε, το Over 2,5 θα αποτελέσει την επιλογή μας με απόδοση 1.78.

  1. Σπάρτα Πράγας – Παρτίζαν (22:00)

Για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, η Σπάρτα υποδέχεται την Παρτίζαν στην Πράγα. Πιο «μπαρουτοκαπνισμένη» η γηπεδούχος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των  «16». Στο Πρωτάθλημα, η ομάδα της Τσεχίας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, ούσα στο -4 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Πάντως, η Παρτίζαν βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δείχνει ικανή να κατακτήσει τον τίτλο στη Σερβία. Η ομάδα του Βελιγραδίου είναι πρώτη και αήττητη με 20 νίκες σε 22 ματς (20-2-0). 

Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.75.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed