Φουλ προγνωστικά εν μέσω κακοκαιρίας στην Αγγλία

Σάββατο εν μέσω κακοκαιρίας στην βόρεια Ευρώπη με την καταιγίδα «Eunice» να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Ήδη έχουν αναβληθεί κάποιοι αγώνες, για αυτό γράφω με επιφύλαξη τα σημερινά προγνωστικά.

Φιλόξενη η έδρα της Γουέστ Χαμ για τις «καρακάξες» που μετρούν τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες τους επισκέψεις. Δεν είναι απίθανο να συμβεί και σήμερα, καθώς τα «σφυριά» κάνουν κοιλιά τελευταία, αλλά θα πάω με μια πιο ουδέτερη επιλογή. Οκτώ από τα δώδεκα εντός της Γουέστ Χαμ είχαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ η Νιουκάστλ θα έχει την ψυχολογία στα ύψη. Αναμένω αρκετές φάσεις, κάτι που με οδηγεί στο over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Η γέννηση του Ζόρντι Κρόιφ ήταν μια επανάσταση

Αλλάζουμε γήπεδο, αλλά όχι πόλη. Λίγο αργότερα στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την πρωταθλήτρια κόσμου πλέον, Τσέλσι. Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, οι «μπλε» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Τότεναμ (2-0), όμως έχουν μείνει 16 πόντους πίσω από την κορυφή. Βαρύ! Η ομάδα του Τούχελ περιμένω να επικρατήσει απόψε, χωρίς όμως το σκορ να ξεφύγει από το όριο των 2-3 γκολ.

 Τρίτο ματς Premier League, τρίτο στο Λονδίνο! Ακόμη ένα ντέρμπι της πόλης θα λάβει χώρα στο «Έμιρεϊτς». Η Άρσεναλ θα κυνηγήσει τη ρεβάνς για την ήττα με 3-0 στην πρώτη αγωνιστική από την Μπρέντφορντ. Οι «μέλισσες» μπήκαν με ενθουσιασμό στη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε «ελεύθερη πτώση». Δύο επιλογές από την αναμέτρηση…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά σήμερα στo Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed