Με το χάντικαπ στα «Δύο Αοράκια» και το Over 2,5 στο «Μεστάγια»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό και τον τυπικά φιλοξενούμενο Ολυμπιακό κυριαρχεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Στην Ισπανία, η Βαλένθια κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια».

Μάθε πως να κερδισεις στα φρουτακια εδώ!

  1. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (17:00)

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα την Κυριακή (20/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς στα «Δύο Αοράκια» διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι δύο «αιώνιοι» συγκρούονται σε τελικό του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 2013 και το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την πίεση, καθώς διανύουν πολύ καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής από τους Πράσινους. Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί λόγω εμπειρίας και βάθους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει πιο ελεύθερα ως αουτσάιντερ.

Ποντάρουμε στον άσο του με χάντικαπ 6,5 πόντων και απόδοση 1.90.

 

  1. Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (17:15)

Στο «Μεστάγια», η 12η Βαλένθια υποδέχεται την 6η Μπαρτσελόνα, σε ένα ζευγάρι που διαχρονικά έχει προσφέρει σπουδαία ματς με πολλά γκολ και έντονες συγκινήσεις. Οι «Νυχτερίδες» συμπλήρωσαν 6 διαδοχικούς αγώνες στη LaLiga χωρίς νίκη (0-2-4) και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι σε μία ομάδα που διανύει μία μεταβατική σεζόν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Πάντως, επί εποχής Τσάβι οι «Μπλαουγκράνα» δείχνουν σαφώς βελτιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και παραμένουν αήττητοι, εδώ και 8 αγωνιστικές (4-4-0). Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν «ξέρουν» να παίζουν κλειστά.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει γκολ, οπότε η επιλογή μας είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1.82.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed