Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με αποδόσεις από 1.85 ως… 65.00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ένα ντέρμπι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Μεταξύ τους παράδοση: Πολλοί οι αγώνες ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Αν επικεντρωθούμε στο Κύπελλο, τότε θα διαπιστώσουμε πως η παράδοση είναι καταπράσινη. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 19-7 στις νίκες, 8-4 σε ουδέτερη έδρα και ειδικότερα σε εννέα μεταξύ τους τελικούς έχει επτά κατακτήσεις. 

Η μεγάλη νίκη απέναντι στην Εφές, συνεχίστηκε με μια άνετη επικράτηση επί του Λαυρίου. Ωστόσο στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε, παρά τις απουσίες της αντιπάλου. Δύο πανομοιότυπα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν. Απέναντι σε Ηρακλή και Προμηθέα, ξεκίνησε νωθρά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά και χρειάστηκε να ανατρέψει το παιχνίδι.

Τραγέλαφος. Διπλό στο γήπεδο, άσος… στο ΠΡΟ-ΠΟ! Γράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Μποζιονέλος

Εκτίμηση; Ένα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πάντα ένα διαφορετικό παιχνίδι, πόσο μάλλον αν πρόκειται για τελικό. Σίγουρα ο Ολυμπιακός υπερέχει ποιοτικά, ωστόσο τον τελευταίο μήνα τον χαρακτηρίζει μεγάλη αστάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι αποδόσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα combo με αβάντζο στο «τριφύλλι» και over 144,5 πόντους, αφού και οι δυο ομάδες μπορούν να ανέβουν πάνω από τους 70 πόντους.

Έχουμε όμως και ένα fun bet… στο 65.00! Όχι δεν είναι απίθανο. Ο ΜακΚίσικ παραδοσιακά κάνει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προκλητική η απόδοσή του να βγει πρώτος σκόρερ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed