Ειδικά στοιχήματα παιχτών… για κάθε γούστο

Έξι αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα και χωρίς πολλά πολλά, πάμε να δούμε τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα. 

Στο Εφές-Μακάμπι, οι Ισραηλινοί άλλαξαν πλέον σελίδα μετά τηναπομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο τους. Στο σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο κομβικός γκαρντ, Έβανς που διεγνώσθη θετικός στον Covid. Από την απουσία αυτή αναμένω να επωφεληθεί ο νεοφερμένος Κίρι Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ που στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος σκόραρε 7 πόντους, θεωρώ ότι θα αγωνιστεί κοντά στα 20 λεπτά και θα πάρει αρκετές προσπάθειες. Το να σκοράρει τουλάχιστον 5 πόντους μου αρέσει αρκετά σαν επιλογή και θα μπει στα προγνωστικά μου.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο Ραντιβόι Κόρατς θα είχε βάλει 100 πόντους σε ένα ματς – αν ήθελε

Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι διανύουν μία περίοδο αγωνιστικής κάμψης, καθώς μετά τις ήττες στην Euroleague, έχασαν και τον πολύ σημαντικό στόχο του Copa Del Rey από την Μπαρτσελόνα. Ο Λάσο δεν θα έχει στα διάθεση του σήμερα τους τραυματίες Αλοθέν, Φερνάντεθ και Κοζέρ. Ο Αργεντίνος φόργουορντ Γκάμπριελ Ντεκ, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τα πατήματα του στη «Βασίλισσα», ενώ ο ο προπονητής του δείχνει πως τον εμπιστεύεται, αφού στον τελικό του Κυπέλλου της Κυριακής τον άφησε 32′ λεπτά στο παρκέ. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να συμβεί και σήμερα με τον Ντεκ να σκοράρει 6+ πόντους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά Euroleague στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed