Μεγάλα ζόρια στο Europa για την Μπαρτσελόνα

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις έχουνε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Και πολύ κρίσιμα για το μέλλον των ομάδων. 

Δεν είναι υπερβολή. Η Μπαρτσελόνα έχει υποστεί οικονομικές ζημίες από τον «υποβιβασμό» της στο Europa περίπου 30 εκ. ευρώ. Και για να καταλάβετε τις οικονομικές διαφορές. Στο Champions League, αν έφτανε μέχρι τα προημιτελικά, πρόκριση στους 8 δηλαδή, θα ήταν εντάξει. Στο Europa αν κατακτήσει τον τίτλο θα  μειώσει την χασούρα στα 5 εκ.! Οικονομικές διαφορές που κάνουν την διαφορά. Και έχει και το εξής θέμα, είναι η Μπαρτσελόνα! 

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Πως ο Ανελκά πήγε στην Άρσεναλ 

Όλοι παίζουν για να την κερδίσουν και δίνει δικαιώματα καθώς, παρά τις προσπάθειες του Τσάβι δεν είναι σε επιθυμητό επίπεδο.  Και η Νάπολι δεν χαρίζεται. Δεν είναι μόνο η πρόκριση που θέλει. Ψυχολογικά μια νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα την τονώσει και θα της δώσει ενέργεια ακόμα και για το πρωτάθλημα, που κυνηγάει. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν και ότι σε κάποια στιγμή του αγώνα το σκορ θα είναι 1-1, από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά στοιχήματος στο Koubanezos.gr 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed