Πράξη ανθρωπιάς από τον επιχειρηματία Νίκο Σκλαβούνο, προσφέρει στέγη, φαγητό και εργασία σε Ουκρανούς πρόσφυγες στην φάρμα του στην Πεσσάδα

Είναι πολλοί συμπατριώτες μας εκείνοι που έχουν σπεύσει να δείξουν την ανθρωπιά τους στους Ουκρανούς πρόσφυγες και το δράμα που ζουν μετά την ρωσική εισβολή στη χώρα τους και τις μάχες που έχουν ακολουθήσει.
Ωστόσο, στην Κεφαλονιά ο πρώτος που δείχνει πραγματικά αλληλεγγύη σε όλους αυτούς του άτυχους ανθρώπους είναι ο επιχειρηματίας, Νίκος Σκλαβούνος, ιδιοκτήτης της KEFALONIAN GAME FARM στην Πεσσάδα. Ο κ. Σκαλβούνος, μέσω της ιστοσελίδας μας, κάνει γνωστό ότι είναι πρόθυμος να φιλοξενήσει οικογένεια προσφύγων από την Ουκρανία προσφέροντάς τους κατάλυμα, ρουχισμό και φαγητό. Μάλιστα, μας τόνισε ότι αν επιθυμούν, πέρα από τα παραπάνω, μπορούν να εργαστούν στην επιχείρησή του με όλες τις νόμιμες χρηματικές αποδοχές. Μια τεράστια κίνηση από τον συγκεκριμένο συμπολίτη μας, που ίσως αφυπνίσει και άλλους να προχωρήσουν σε τέτοιες κινήσεις. Το τηλέφωνό του για όποιον ενδιαφέρεται είναι 6989466090.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed