Φαβορί σε αποδόσεις αουτσάιντερ στην Α1 και στην BBL Λίγκα

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα επιχειρήσουμε να δώσουμε προγνωστικά μπάσκετ από τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ελλάδος

Επιτέλους δράση στην Α1, αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι Ροδίτες, όπως και ο Άρης, έχουν να δώσουν παιχνίδι από τις 12-2-2022. Τότε είχαν βγάλει διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας με 80-76. Επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του Κολοσσού και είναι σε εγρήγορση.

Από την άλλη, ο Άρης στο τελευταίο του παιχνίδι κέρδισε τον Ιωνικό με 79-75. Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Σχίζα και Σιδηρολιά προστέθηκε ο Ζίριους Γουίλιαμς, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τετάρτης.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ίσως το καλύτερο ματς του «αυτοκράτορα» Άρη.

Επιστροφή στη BBL με τη Μιτελντόιτσερ να έχει τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια με Μπαϊρόιτ, Φρανκφούρτη και Γκίσεν. Τα παιχνίδια αυτά θα δείξουν αν θα ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη ή θα μπουν για τα καλά μέσα σε αυτή. Στα θετικά η μεταγραφή του σκόρερ Ει.Τζ. Ίνγκλις από την πολωνική Ρόζα Ράντομ. Στις απουσίες, ο Κρις Κόφει θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό στη γάμπα και ο σκόρερ Ρέμπιτς εκτός για ένα μήνα, λόγω σπασμένων πλευρών. Εξαιρετική πρωτοβουλία της Μιτελντόιτσερ να δώσει ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο στους πρόσφυγες που έρχονται από την Ουκρανία.

Από την άλλη, η Μπαϊρόιτ είχε τέσσερις διεθνείς παίκτες. Στα θετικά η επιστροφή του βασικού πλέι μέικερ Μπάστιαν Ντόρεθ. Ο Θόρντον είναι αμφίβολος, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που διατρέχει. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Όλντενμπουργκ με 111-95.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Μπάσκετ στο Koubanezos.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed