Bet of the Day, το Μάντσεστερ μοιράζεται στα δύο

Προγνωστικά Bet of the Day με το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η πόλη του Μάντσεστερ θα χωριστεί στα δύο για ακόμα μια φορά.

Tην Τρίτη η Σίτι αγχώθηκε κάπως, ωστόσο βρήκε δύο μαζεμένα τέρματα στο τελευταίο ημίωρο (60’, 67’) της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Πιτέρμπορο (ομάδα Τσάμπιονσιπ) για να φτάσει σε διπλό πρόκριση (0-2) στους «8» του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα λυτρώθηκε με γκολ στο 82’ και διαιτητική εύνοια για το διπλό στην έδρα της Έβερτον (0-1). Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος θα μείνει εκτός για έξι βδομάδες. Επίσης, στα «πιτς» είναι ο Νέιθαν Άκε, ενώ η συμμετοχή των Τζακ Γκρίλις και Γκάμπριελ Ζεσούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Επιστρέφει ο Γουόκερ και μάλλον θα ξεκινήσει δεξιά, με τον Στόουνς να καλύπτει το κενό του Ντίας.

Γκέλα ολκής την προηγούμενη αγωνιστική στο «Όλντ Τράφορντ», αφού έμεινε το 0-0 με την Γουότφορντ. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να πλησιάσουν κι άλλο στην τέταρτη θέση. Παραμένει ωστόσο για οκτώ σερί ματς αήττητη (4-4-0), αλλά το κλίμα δεν είναι καλό. Επιστρέφουν στην αποστολή ΜακΤόμινεϊ και Έντισον Καβάνι, αφού φαίνεται πως ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει τον Ραλφ Ράγκνικ

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed