Μονόδρομος για τη Ρεάλ Μαδρίτης το σκοράρισμα απόψε το βράδυ

Σε διπλό… ταμπλό το ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική Ευρώπη σήμερα Τετάρτη, αφού πέρα από τις δύο ρεβάνς του Champions League υπάρχουν ματς και στο Europa League. 

Μπέτις – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (19.45)

Μετά την προσπάθεια της Μπέτις και την πρόκριση στον τελικό, το έργο της για το πρωτάθλημα μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν δύσκολο και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1. Στροφή τώρα στις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις, εκεί που πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Ζενίτ, ενώ την περιμένουν δύο σπουδαία ραντεβού και στην φάση των «16» απέναντι στην ανεβασμένης Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. 

Επιβλητικό πέρασμα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το Σάββατο στο Βερολίνο και το υπέρ της 4-1 κόντρα στην Χέρτα μιλά από μόνο του. Εξάλλου στην καλή της ημέρα μπορεί να κάνει πολλά, ενώ θέλει να διακριθεί και στο Europa League. Εκεί που πέρασε κατευθείαν στους «16» του θεσμού, όντας πρώτη από τον όμιλο της, που είχε μέσα τον Ολυμπιακό, την Φενερμπαχτσέ, αλλά και την Αντβέρπ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια αυτής της φάσης στο Europa League, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα μπροστά να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.62 από την Betshop

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ (22.00)

Θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της πόλης η Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας στο επιβλητικό 4-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή. Συνεχίζει έστω και με μικρή διαφορά στην κορυφή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που μάλλον έχει ρίξει εκεί περισσότερο το βάρος της αυτή την περίοδο, αφού στο Champions League έκανε πάρτι απέναντι στην Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς, αφού κέρδισε με το επιβλητικό 5-0. 

Με δύο γκολ του Σλιμανί στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ κέρδισε δίκαια την Αρούκα με 2-0 στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και περιμένει κάποια απώλεια στην πορεία της Πόρτο για να μπει εκ νέου στην διεκδίκηση του τίτλου. Η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Αμορίμ δεν τελειώσει κατά πάσα πιθανότητα εδώ, αφού δεν αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις πριν μερικές εβδομάδες στην έδρα της και γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στο επίπεδο του Champions League καμιά ομάδα δεν παρουσιάζεται χαλαρή, άρα ούτε η Μάντσεστερ Σίτι θα το κάνει. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι το Over 3.5 στο 2.15 από τη Bwin

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22.00)

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ η Ρεάλ Μαδρίτης από την Σοσιεδάδ, εντούτοις απάντησε άμεσα και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη εντός έδρας με 4-1. Η Λα Λίγκα δείχνει να αγκαλιάζεται από αγωνιστική σε αγωνιστική για την ομάδα του Αντσελότι, όμως στο Champions League δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν και καλείται να ανατρέχει το 1-0 από το πρώτο ματς αν θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση. Σημαντικότερη απουσία, αυτή του μέσου Κρόος. 

Με το μυαλό στην Μαδρίτη ήταν μάλλον οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν στην εκτός έδρας ήττα από τη Νις με 1-0. Δεν ανησυχεί πάντως στο Σαμπιονά και έχει ρίξει το βάρος της στο Champions League εδώ και καιρό. Εκεί που σκόραρε στο 93′ με τον Εμπαπέ και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 από το πρώτο ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά να πετύχει μια μεγάλη πρόκριση, χωρίς όμως τις υπηρεσίες του τραυματία αστέρα της Εμπαπέ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος για την Ρεάλ Μαδρίτης το σκοράρισμα σήμερα στην ρεβάνς, αλλά με τους επιθετικούς που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να δημιουργήσει θέματα. Λογικό το Goal/Goal στο 1.55 από την Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed