Σφίγγει τα δόντια ο Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί

Η τιτανομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα και το Bet of the Day έχει όλες τις πληροφορίες για το μεγάλο ματς της φάσης των «16» του Champions League.

Δύσκολα θα τεθεί υπό αμφισβήτηση η εντός συνόρων κυριαρχία της Ρεάλ. Εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Σεβίλλης και παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω κόντρα στη Σοσιεδάδ, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 4-1. Στο +8 πλέον η διαφορά της από τη δεύτερη θέση. Πλουραλισμός στους σκόρερ, με τους Καμαβινγκά, Μόντριτς, Μπενζεμά και Ασένσιο να βρίσκουν δίχτυα. Μεγάλος στόχος φυσικά η συνέχεια στην Ευρώπη, το επιβάλλει η ιστορία της. Πολύ σημαντικές οι απουσίες των Μεντί και Καζεμίρο που συμπλήρωσαν κάρτες. Προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αντσελότι ο Τόνι Κρόος.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Μια φανέλα για τον Λούσιο Ντάλα

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και καμπανάκια για τον Ποκετίνο. Όχι φυσικά για τον τίτλο του πρωταθλητή της Ligue 1, αυτός δεν χάνεται. Αλλά για την αποφασιστικότητα της ομάδας και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Οι αστέρες της, προφανώς πλέον διαλέγουν ματς. Τα παιχνίδια κόντρα σε Ναντ (1-3) και Νις (0-1), φαίνεται πως δεν ήταν στις προτεραιότητές τους ενώ εμφανής ήταν η απουσία του τιμωρημένου Εμπαπέ. Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ο Εμπαπέ έφυγε με χτύπημα από την προπόνηση.  Αμφίβολη η συμμετοχή του Χακίμι, ενώ ο Σέρχιο Ράμος μπήκε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Νοκ άουτ ο Ερέρα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Champions League στο Koubanezos.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed