Δεν θέλει ή δεν μπορεί ο Βουλευτής μας; Κοιμάται με τα… τσαρούχια ο κ. Καππάτος, την ώρα που ο Βουλευτής Λευκάδας χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι

Οι δασικοί χάρτες είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει το νησί μας εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο δεν γίνεται κάτι από τους «τοπικούς άρχοντες» προκειμένου να δοθεί λύση και να σωθούν οι περιουσίες πολλών συμπολιτών μας.
Την ώρα που ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, κάνει… σεργιάνι σε διάφορα Υπουργεία και βγάζει φωτογραφίες με Υπουργούς, Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς, πετυχαίνοντας σχεδόν το απόλυτο «μηδέν», ο Βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Καββαδάς, έχει κινήσει γη και ουρανό αναφορικά με τους δασικούς χάρτες. Ο κ. Καββαδάς ζήτησε μετ επιτάσεως την παράταση της προθεσμίας αναφορικά με τις ενστάσεις επί των δασικών χαρτών και παράλληλα κατάφερε να πετύχει την ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με τους δασωμένους αγρούς που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα. Οι Βουλευτές της Κρήτης, με πρωταγωνιστές τους κυβερνητικούς, κατάφεραν να πετύχουν την παράταση της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων επί των δασικών χαρτών, ο κυβερνητικός Βουλευτής Λευκάδας παλεύει και μάλλον θα το πετύχει, ενώ ο Παναγής Καππάτος δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι, προκειμένου να παραμείνει αρεστός του Πρωθυπουργού και να μην χάσει την διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στις προσεχείς εκλογές. Δεν θέλει ή δεν μπορεί να μπει μπροστά και να επιδιώξει να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα; Σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις θα είναι υπόλογος απέναντι σε αυτούς που τον έστειλαν στη Βουλή για να εισπράττει τον παχυλό μισθό του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed