Αλληλεγγύη και ανθρωπιά από την Π.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, συγκέντρωση υλικών για την Ουκρανία, έτοιμη να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες στα νησιά μας

Η Π.Ε Κεφαλληνίας & Ιθάκης σταθερά προσηλωμένη στην πολιτική της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού απέναντι σε δοκιμαζόμενους λαούς, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ανακούφιση των επιπτώσεων από την ανθρωπιστική κρίση, που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Δείχνουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα στον Χώρο της Περιφερειακής ενότητας και στο Επαρχείο Ιθάκης,συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αργοστολίου και την Κοινωνική του Υπηρεσία για τον ίδιο σκοπό. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, την Ομοσπονδία Καταλυμάτων, το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης το παράρτημα της (Women Act) και τις κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου & Σάμης, διερευνούμε την δυνατότητα διαχείρισης της φιλοξενίας συγκεκριμένου αριθμού οικογενειών κατόπιν της επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί με την Ουκρανική πρεσβεία.
Για αυτό τον λόγο καλούμε τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που επιθυμούν να φιλοξενήσουν βραχυπρόθεσμα οικογένειες από την εμπόλεμη Ουκρανία, να δηλώσουν αρχικά το ενδιαφέρον τους, ώστε να κατατεθεί το ανάλογα αίτημα και να συνεργαστούν στην πορεία όλοι οι αρμόδιοι φορείς. Τηλ. επικοινωνίας: 2671360530 & 2671360531 ηλεκτρονικό ταχυδρομείo kefalonia4ukraine@gmail.com έως την 31/03/22.

Συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης είναι:
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΒΛΕΝΟΓΟΝΩΝ (πχ. BETADINE – OCTENISEPT)
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΒΑΖΕΛΙΝΟΥΧΕΣ ΓΑΖΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ
ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ
ΕΝΕΣΙΜΗ ΓΛΥΚΟΖΗ (DEXTROSE)
WATER FOR INJECTION 2ML, 5ML, 10ML
ΚΟΛΛΑΡΑ ΑΥΧΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΑ
ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΟΣΠΡΙΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed