«Καίγεται» η Έβερτον, ορατό Over 2,5 στη Βερόνα

Η Έβερτον είναι στα… σχοινιά και ψάχνει απεγνωσμένα νίκη απέναντι στη Γουλβς, ενώ το Βερόνα – Νάπολι είναι ζευγάρι που μπορούν να σημειωθούν πολλά τέρματα.

Μάθε τα πάντα για το Power Spin!

  1. Έβερτον – Γουλβς (16:00)

Σε πτωτική πορεία η Έβερτον, προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και έφτασε σε σημείο να φλερτάρει με τις θέσεις του υποβιβασμού. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει αν δεν θέλει να μπλέξει. Αγωνιστικά προβλήματα, που να επηρεάζουν, δεν υπάρχουν.

H Γουλβς έφτασε σε ευρεία νίκη εις βάρος της Γουότφορντ (4-0), αφήνοντας πίσω τις τρεις διαδοχικές ήττες (από Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ). Σαφώς σε καλύτερη μοίρα από τη γηπεδούχο, κυνηγάει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Θέλει μανιωδώς τη νίκη η Έβερτον για να ξεκολλήσει από τα… χαμηλά, μπορεί να την πετύχει έστω και δύσκολα, με τον άσο να πληρώνει 2.27.

 

  1. Βερόνα – Νάπολι (16:00)

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία, εκεί όπου η Βερόνα υποδέχεται τη Νάπολι. Η γηπεδούχος προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, αποτέλεσμα που μεγάλωσε το αήττητο σερί της (έχει 2-2-0 τώρα). Άνετη βαθμολογικά, αν και θα ήθελε να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη εξάδα. Πάντως, διαθέτει τον εξαιρετικό φορ Σιμεόνε, που έχει το γκολ.

Η Νάπολι έχασε 1-0 εντός από τη Μίλαν και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση. Έλαβε τέλος το αήττητο σερί των 8 αγώνων (5-3-0). Φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, οπότε «κατεβαίνει» κομπλέ.

Ματς που μπορεί να πάρει άγρια ομορφιά με ένα γρήγορο τέρμα, οπότε από οποιοδήποτε σημείο, καλύτερη μοιάζει η επιλογή του Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed