Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ, over πόντων στην Μαδρίτη

Πέμπτη σήμερα με πληθώρα αγώνων για τα προγνωστικά μας. Έχοντας αναλύσει το κουπόνι έχω διαλέξει και μια μπασκετική δυάδα με επιλογές από Euroleague.

Τέταρτο ντέρμπι αιωνίων για φέτος με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σκληρός αγώνας αναμένεται με τον Ολυμπιακό να έχει βασικό συστατικό φέτος την άμυνα και με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να πιέσει την ερυθρόλευκη επίθεση ώστε να έχει καλές πιθανότητες. Οι «Πράσινοι» πρέπει να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τον Παπαπέτρου. Μόλις μια νίκη εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός ενώ μόλις μια ήττα εντός ο Ολυμπιακός. Πιστεύω θα δούμε ένα κλειστό ματς χωρίς διαφορές και υψηλό σκορ . Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων μπαίνουν κατά μέσο όρο 142 πόντοι

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Οι άλλοι 19 «εμφύλιοι», τα Final 4 και η παράδοση

Η Ρεάλ φιλοξενεί την Βιλερμπάν στη Μαδρίτη με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα . Η «Βασίλισσα» πέρασε μια κακή περίοδο με τέσσερις ήττες από Φενέρ, Ζαλγκίρις , Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση στη παράταση κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνου και τώρα θέλει μια άνετη νίκη. Αντίθετα, η Βιλερμπάν μετράει επτά συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και δείχνει να έχει ρίξει λευκή πετσέτα στην Ευρώπη. Η Ρεάλ μετράει 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στη Βιλερμπάν με μέσο όρο τους 85 πόντους. Δεν ικανοποιεί η απόδοση του άσσου, ούτε κάποιο πλεονέκτημα επομένως θα επιλέξω η Ρεάλ να βάλει τουλάχιστον 82 πόντους σε απόδοση 1.87 για να συμπληρώσω τη δυάδα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed