Clasico νούμερο… 249, το μεγαλύτερο παιχνίδι της Ισπανίας

Το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, το clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής και φυσικά τα προγνωστικά της στήλης Bet of the Day δε θα μπορούσαν να λείψουν.

 Πέρασε με άνεση από τη Μαγιόρκα (0-3) και ανέβασε τη διαφορά από τη Σεβίλλη στους δέκα βαθμούς. Φαίνεται πως παίζει μόνη της πλέον στην κούρσα για τον τίτλο. Η μεγαλύτερη απώλεια του «clasico» δεν είναι άλλη από τον Μπενζεμά, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του Γάλλου, με τον Αντσελότι να έχει αρκετές επιλογές. Ο Ροντρίγκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις που είχε και αναμένεται να βρει χρόνο συμμετοχής.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: 3 διοργανώσεις, 24 ομάδες, ζευγαρώματα και… παρελθόν – Follow up στις κληρώσεις

Την Πέμπτη πήρε διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις σκοράροντας τουλάχιστον τέσσερις φορές. Εκτός τους μακροχρόνια απόντες (Φατί, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπαλντέ), ο Τσάβι έχει μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο αυτό του Σετζίνιο Ντεστ, με τον Ντάνι Άλβες να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Παίζεται μια θέση στην τριάδα της επίθεσης, μεταξύ Ντεμπελέ και Τραορέ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed