Οργή, θυμό και θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα μετά και τις συνταρακτικές εξελίξεις

Με την Εισαγγελία Αθηνών να ασκεί ποινική δίωξη κατά της μητέρας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, ανοίγει πλέον ο δρόμος για απαντήσεις και στα άλλα δύο παιδιά, που επίσης έχασαν τη ζωή τους κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
Ο γρίφος της συγκεκριμένης υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινωνία άρχισε να λύνεται έπειτα από τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ουσία που όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, δεν περιλαμβανόταν στη φαρμακευτική της αγωγή. Οι έμπειροι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ στην Τζωρτζίνα τη συγκεκριμένη ουσία. Επίσης τόνισαν πως δεν της χορήγησαν ούτε κάποιο σκεύασμα που να την περιέχει. Οι υποψίες λοιπόν στράφηκαν προς την πλευρά της μητέρας. Τους τελευταίους μήνες η υπόθεση της Πάτρας είχε μπει στο μικροσκόπιο πολλών επιστημόνων αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου. Οι απόψεις των ειδικών σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και οι μαρτυρίες που έρχονταν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρονταν κυρίως στη μητέρα και στη σχέση της με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως κάτι δεν πάει καλά.
Η υπόθεση της Πάτρας, με το θάνατο των τριών αδερφών, έχει απασχολήσει και την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, με ιατροδικαστές από τις ΗΠΑ να κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ιδιάζουσα αυτήν περίπτωση. Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών, γνωρίζοντας πως η μητέρα ήταν παρούσα και στους τρεις θανάτους των παιδιών της και όπως η ίδια περιέγραφε όλον αυτό τον καιρό, έζησε λεπτό προς λεπτό αυτό το ανατριχιαστικό και επαναλαμβανόμενο σκηνικό, είχαν αρχίσει από την πρώτη στιγμή να ερευνούν συγκεκριμένα πράγματα. Παράλληλα μέσα από τις συνεντεύξεις, τις ανακοινώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και τις φωτογραφίες, είχαν φτιάξει το προφίλ των γονέων, έτσι ώστε να καταφέρουν μέσα από αυτή τη διαδικασία να διεισδύσουν στο μυαλό τους και να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτονται με στόχο να αντλήσουν στοιχεία τόσο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed