Τα… σούρνει σε Δήμαρχο Ληξουρίου, Βουλευτή και Περιφερειάρχη ο πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Παναγής Βλάχος για την αδιαφορία τους

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσίβελη, τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγή Καππάτο, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα έστειλε ο πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων, Παναγής Βλάχος, που αναφέρει τα εξής:
Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό στο Ληξούρι. Δυστυχώς μετά από 8 χρόνια Δημαρχείο Θέατρο και Εργατικές Κατοικίες έχουν μείνει κουφάρια σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Πραγματικά θεωρώ ντροπή για τον πολιτισμό μας να υπάρχει αυτή η εικόνα και αυτή η αδιαφορία. Είναι απαράδεκτο οκτώ χρόνια μετά να μην έχει γίνει τίποτε. Θα μου πείτε το χειμαζόμενο Ληξούρι κείται μακριά από την υπόλοιπη Κεφαλονιά. Κύριε Δήμαρχε, κύριε Βουλευτή κυρία Περιφερειάρχη ως πότε το Ληξούρι και γενικά η Παλλική θα είναι ο παρίας της Κεφαλονιάς; Ως πότε θα υπάρχει αυτή η παγερή αδιαφορία για το Ληξούρι; Ως πότε δεν θα συγκινήστε με αυτήν την εικόνα ντροπής; Ως πότε θα απαξιώνεται έτσι τους κατοίκους του Ληξουρίου και της Παλλικής; Σας καλώ να βγείτε δημοσίως να απολογηθείτε γιατί οκτώ χρόνια μετά το Δημαρχείο Ληξουρίου, το Θέατρο Ληξουρίου και οι Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου βρίσκονται σε αυτό το χάλι.

Βλάχος Παναγής
Μέλος Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Πρόεδρος δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed