«Σπαθής Patisserie» στην παραλιακή του Αργοστολίου, από σήμερα θα σας γλυκαίνουν οι δημιουργίες του pastry chef Διονύση Αλέρτα

Σήμερα έγινε το δυναμικό re start του αγαπημένου σας ζαχαροπλαστείου «Σπαθής Patisserie», στην αγορά του Αργοστολίου. Με υπέροχα γλυκά, τούρτες και παγωτά όλα δημιουργίες του διάσημου pastry chef Διονύση Αλέρτα αλλά και χυμούς, αναψυκτικά, σοκολάτες και καφέδες, θα σας προσφέρουμε μοναδικές απολαυστικές εμπειρίες στο γνωστό σας στέκι της αγοράς.
Ο chef pastry Διονύσης Αλέρτας και η ομάδα του , δημιουργούν για εσάς κάθε μέρα γλυκά με κλασσικές και εξωτικές γεύσεις , με επίκεντρο τη σοκολάτα και υλικά πρώτης ποιότητας. Το κατάστημα θα είναι ανοικτό από το πρωί έως το βράδυ δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες του για ένα γλυκό διάλειμμα ανά πάσα στιγμή είτε μαζί μας , είτε στο σπίτι ή και στο γραφείο (delivery). Η οικογένεια Σπαθή και ο chef Διονύσης Αλέρτας σας περιμένουν για να γλυκάνουν την καθημερινότητά σας με τα διάσημα «γλυκά Αλέρτας»!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΛΕΡΤΑΣ
Έχει γεννηθεί στις 3 Ιουλίου του 1980 και έχει μεγαλώσει στην Κηφισιά. Ο Διονύσης Αλέρτας σπούδασε διαιτολογία και μαγειρική. Για ένα διάστημα δούλεψε και ως chef σε μεγάλες επιχειρήσεις για να τον κερδίσει τελικά η… σοκολάτα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική σε ηλικία 19 ετών για να βγάλει τα δίδακτρα της σχολής του όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνεντεύξεις τους. Στα 24 του δούλεψε στη «Σπονδή» δίπλα στον κορυφαίο Γάλλο chef pâtissier Ζιλ Μαρσάλ, ο οποίος είναι και το πρότυπό του. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τις συμμετοχές του σε κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Διονύσης Αλέρτας είναι και καθηγητής Ζαχαροπλαστικής στα ΙΕΚ «Ακμή» όμως παραδίδει και σεμινάρια. Συνεργάζεται με πολλά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει μόνιμη συνεργασία με κορυφαία, διεθνή εταιρεία σοκολάτας. Στην Κεφαλονιά συνεργάζεται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις της οικογένειας Σπαθή, ως pastry chef από το φθινόπωρο του 2021.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed