Η αυτοοργάνωση στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε και στην Κεφαλονιά, το νησί μας επισκέφτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Μάντζος

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε ο Δημήτρης Μάντζος, Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε πολιτικές εκδηλώσεις για την Αυτοοργάνωση της Παράταξής μας, που έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο Ληξούρι και στη συνέχεια το βράδυ στο Αργοστόλι.
Η μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων ανέδειξε την επαναπροσέγγιση του Κινήματος με τη βάση του, ενώ η γνήσια πολιτική συζήτηση που υπήρξε στις συναντήσεις απέδειξε τη ποιότητα και τα κοινωνικά αντανακλαστικά που πάντοτε διέκριναν τους προοδευτικούς πολίτες. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη δυο ιδρυτικών και ιστορικών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον τόπο μας, του Νικόλα Πολλάτου (Κόκου) και του Κώστα Βαρτελάτου, που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας αλλά η θύμησή τους θα συντροφεύει πάντοτε τους αγώνες μας!
Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μάντζος μαζί με αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου και υπήρξε συζήτηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Μαρτίνη και τον εκπρόσωπο των ιατρών κ. Ιωάννη Φισφή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στα νησιά μας, την υποστελέχωση του Νοσοκομείου αλλά και τη δυνατότητα της κοινοβουλευτικής παρέμβασης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. για τη προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας.
Ακολούθησε στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης συνάντηση με το Πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Σταύρο Σπαθή, το Γεν. Γραμματέα κ. Χρήστο Καμπανό, τον Οικονομικό Επίτροπο κ. Γεώργιο Λασκαράτο και το Πρόεδρο του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων κ. Γεράσιμο Σιμωτά, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες – επαγγελματίες και την ανάγκη να στηριχθούν απέναντι στην παρατεταμένη ενεργειακή και οικονομική κρίση.
Το εγχείρημα της Αυτοοργάνωσης έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία στα νησιά μας και θα συνεχιστεί την 8η Μαΐου με την εκλογή για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων που θα συσταθούν στους Δήμους των νησιών μας. Το επόμενο διάστημα οι δράσεις μας θα συνεχιστούν, προκειμένου να υπάρξει η ενεργοποίηση του δυναμικού εκείνου τμήματος της κοινωνίας που θα πλαισιώσει τις οργανώσεις μας και θα στηρίξει ενεργά τη προσπάθεια για τη Νέα Αλλαγή στα νησιά μας και τη πατρίδα μας!

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed