Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω…

Σε καμία από τις 8 αποψινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις δεν έχει προκύψει ξεκάθαρο φαβορί μετά τα πρώτα ματς, βέβαια τα μεγάλα «ονόματα» σε κάποια ζευγάρια έχουν ισχυρό προβάδισμα.

Ο Κωστής Μητσέας  αναλύει & προτείνει

Παίξε νόμιμα στο bet365 casino live

Από τα φαβορί δεν βρίσκω ευκαιρία σε κάποια απόδοση, αντίθετα οι δύο αγγλικές ομάδες (Λέστερ και Γουέστ Χαμ) που δίνονται αουτσάιντερ θεωρώ πως έχουν περισσότερη τύχη απ’ ότι λένε τα διπλά τους. Θα κάνω παιχνίδι με ένα Over, που η απόδοσή του είναι στο όριο, αλλά δεν θα μπορούσε να δίνει και πολύ παραπάνω.

Κατά έναν… μαγικό τρόπο το πρώτο ματς έληξε 1-1 και θα μπορούσε κάλλιστα να έχουν σημειωθεί άλλα 4-5 γκολ (από 2 δοκάρια η κάθε ομάδα, χαμένο πέναλτι η Λειψία και τετ α τετ στο φινάλε του παιχνιδιού). Η Αταλάντα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ μοιάζει να παίζει καλύτερα εκτός έδρας απ’ ότι στο γήπεδό της. Από την άλλη βέβαια το Γιουρόπα Λιγκ είναι ο τελευταίος στόχος που της έχει μείνει, καθώς στο πρωτάθλημα έχει υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία και έχει τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η έξοδος στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

Αντίθετα η Λειψία είναι σε εξαιρετικά κατάσταση, γεγονός που το μαρτυρά το αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η ιταλική ομάδα έχει σημειώσει 9/12 Over 2,5 φέτος στην Ευρώπη, 8/10 το ποσοστό της γερμανικής ομάδας. Βάσει και της εικόνας του πρώτου παιχνιδιού το 1.70 που τιμάται να σημειωθούν μίνιμουμ 3 γκολ και πολύ είναι…

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed