Θα κυνηγήσει το Κύπελλο η Σεν Γκάλεν στην Ελβετία

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Μεγάλη Πέμπτη σήμερα με λίγα ματσάκια στο κουπόνι κυρίως για τον θεσμό των κυπέλλων ανά την Ευρώπη, απ’ όπου θα είναι και η σημερινή δυάδα που ξεχώρισα.

Ξεκίνημα από την νοκ άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας ανάμεσα σε Ιβερντόν (Β’ κατηγορία) και Σεν Γκάλεν (Α’ κατηγορία).

Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η γηπεδούχος, που δεν κινδυνεύει όμως, καθώς υποβιβάζεται μία ομάδα από την οποία τη χωρίζει χαώδη απόσταση ( 28 βαθμοί ). Δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της κατηγορίας της, δείγμα ότι σκέφτεται ήδη την επόμενη χρονιά. Στο θεσμό του κυπέλλου έχει κάνει ήδη υπέρβαση, αφού απέκλεισε άλλες δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας ( Ζυρίχη και Λοζάνη) και θα προσπαθήσει να τριτώσει το καλό, αλλά το έργο της είναι εκ των πραγμάτων αρκετά δύσκολο.

Η Σεν Γκάλεν έχει ευκαιρία να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του συγκεκριμένου θεσμού, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την 3η θέση, όπου βρίσκεται η Γιούνγκ Μπόις. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα από τη Βασιλεία, ενώ στο κύπελλο απέκλεισε πριν τον σημερινό αγώνα τις Κιάσο και Καρούζ, ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα δυάδες στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed