Πρόγραμμα εορτασμού έτους 2022 Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων

Με μεγαλοπρέπεια θα πραγματοποιηθεί στα Δαυγάτα όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2022 και ώρα 8:30 μ.μ. θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Στις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 25 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου, με συμμετοχή τμήματος της Φιλαρμονικής Λειβαθούς.
Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα τεθεί σε προσκύνηση από τμ’ημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Τις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες, θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους Ιερείς, καθώς και εκκλησιαστική χορωδία υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Μενέλαου Σωτηρόπουλου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed