Εκλογές για την ανάδειξη Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, Δημοτικών Οργανώσεων και Συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης την Κυριακή 8 Μαΐου

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών, Δημοτικών Οργανώσεων, Συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής (20-22 Μαΐου). καθώς και για το όνομα της παράταξης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη του Κινήματος καθώς και όσοι συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής μέλους την ημέρα της ψηφοφορίας. Στο Νομό μας πέραν της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, θα συσταθούν Δημοτικές Οργανώσεις στους Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης ενώ σε κάθε Δήμο θα υπάρξει εκλογικό τμήμα.
Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά, μέσω φόρμας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με email που θα αποστέλλεται στο: ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00, ενώ επισημαίνεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος. Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης υποβληθείσας υποψηφιότητας εκπνέει την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00.
Είναι απαραίτητη η μαζική συμμετοχή των μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου η Παράταξη μας να συνεχίσει τη διαδικασία της Αυτοοργάνωσής της μέσα από τη στελέχωση των οργανώσεών της. Η Νομαρχιακή Επιτροπή καθώς και οι Δημοτικές Οργανώσεις θα συνεχίσουν τη προσπάθεια για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Το τρίπτυχο Ενότητα – Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία, θα συνεχίσει να αποτελεί το πρόταγμα και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, προκειμένου να δημιουργηθούν οργανώσεις με ανθρώπους που θα είναι οι πρωταγωνιστές στις πολιτικές εξελίξεις τα επόμενα χρόνια στα νησιά μας και θα ενδυναμώσουν με καθαρό λόγο, προτάσεις και δράσεις τη παρουσία του πολικού μας φορέα.

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed