Τα φόρτωσαν στον… κόκορα στον Δήμο Ληξουρίου, εξαφανισμένος ο Δήμαρχος, Γιώργος Κατσιβέλης και ο Αντιδήμαρχοί του από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Το ότι ο Δήμος Ληξουρίου είναι σε αποσύνθεση το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και οι μήνες τα ίδια τα στελέχη του Δήμου προσπαθούν να μας το αποδείξουν και να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μας.
Χθες ήταν προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η εικόνα που αντικρύσαμε μόνο εικόνα Δημοτικού Συμβουλίου δεν θύμιζε. Ο Δήμαρχος, Γιώργος Κατσιβέλης, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, όπου έπεσε στα γόνατά του για μερικά ψίχουλα, δεν γύρισε στην έδρα του για να λάβει μέρος στη συνεδρίαση. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό, αφού και οι Αντιδήμαρχοί του δεν εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση, πέρα από τον Χρήστο Βολτέρα. Ο Μάκης Γαλανός έλειπε για προσωπική του υπόθεση, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Γαλέμπ Ντιαουάνι, ο Διονύσης Πρεντάνος και ο Δημήτρη Μαρκέτος. Παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό επιτρέπονται οι διά ζώσης συνεδριάσεις, οι παραπάνω αποφεύγουν να εμφανίζονται. Οι κάτοικοι του Ληξουρίου απορούν και γελούν ταυτόχρονα με αυτή τη συμπεριφορά των εκλεγμένων αρχόντων τους. Τους έστειλαν εκεί για να δίνουν λύσεις στα προβλήματά τους και όχι να ασχολούνται ως πάρεργο με τον Δήμο, την ώρα που εισπράττουν τον μισθό του Αντιδημάρχου. Αν δεν μπορούν να την παρατήσουν αυτή την ενασχόληση με τα κοινά και να αφοσιωθούν στις προσωπικές τους δουλειές. Και για τον Δήμαρχο μπορεί να υπάρχει η δικαιολογία ότι ψάχνει χρήματα στα Υπουργεία, για τους Αντιδημάρχους της τηλεδιάσκεψης δεν υπάρχει καμία. Παραίτηση και σπίτι τους αν δεν αντέχουν την δουλειά στον Δήμο. Άλλωστε, δεν τους υποχρέωσε κανένας, το αντίθετο μάλιστα, παρακαλούσαν για την ψήφο των δημοτών Ληξουρίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed