Πόσους να προλάβει να συγχωρέσει ο Σεβασμιότατος; Ουρά κάνουν οι υποψήφιοι για να ζητήσουν συγχώρεση και… ευλογία από τον Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο

Τα γάλατα φαίνεται ότι έχουν πήξει, οι εκλογές έρχονται ολοένα και πιο κοντά, τόσο οι βουλευτικές όσο και οι δημοτικές με τις περιφερειακές και οι υποψήφιοι κάνουν… ουρά ζητώντας την… ευλογία από τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο.
Δεν ήταν ένας, δεν ήταν δύο, αλλά τέσσερις που έτρεξαν την ίδια στιγμή να συναντήσουν τον Σεβασμιότατο και να ζητήσουν να ευλογήσει τα… πολιτικά τους όπλα εν όψη των εκλογών που έρχονται. Πρώτος και καλύτερος ο νυν Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, που βλέπει ότι η παντοδυναμία του τίθεται σε αμφιβολία, αφού τον τελευταίο καιρό δέχεται πυρά κυρίως από το νέο δημοτικό συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη, που φορτσάρει κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση. Από κοντά και ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, που επιθυμεί να… γκρεμίσει από τον θώκο του Δημάρχου τον Θεόφιλο, με τον κ. Ανουσάκη να ζητάει και αυτός συγχώρεση και ευλογία. Αναφορικά με τα περιφερειακά θέματα, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, φαίνεται να εισπράττει την δυσαρέσκεια των ενεργειών της Ρόδης Κράτσα και ζήτησε και αυτός άφεση αμαρτιών από τον Δεσπότη μας. Τέλος, τον δικό του αγώνα κάνει ο Γιάννης Λυκούδης για να μπει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και ως παπαδοπαίδι έτρεξε από τους πρώτους στον κ.κ. Δημήτριο για να ξορκίσει το… κακό και όλους αυτούς που του βάζουν τρικλοποδιές. Ωστόσο, τέσσερις μαζί έπεσαν πολλοί στον Σεβασμιότατο, που έκανε ότι μπορούσε για να τους… εξυπηρετήσει όλους, αφού ως καλός ποιμήν πρέπει να νοιάζεται για όλο του ποίμνιο. Πόσους όμως να προλάβει και αυτός ο καψερός, που μαζί με όλα τα άλλα έχει και υποχρεώσεις στην Ιερά Σύνοδο. Αφήστε που αν μαθευτεί προς τα έξω αυτό το κόλπο, όλοι οι υποψήφιοι θα τρέχουν στην Μητρόπολη και θα χρειαστεί φωτεινός σηματοδότης έξω από το γραφείο του Δεσπότη για να μην έχουμε τίποτε… ατυχήματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed