Ποντάρουμε στα πολλά γκολ απόψε σε Αγγλία και Ισπανία

Σημαντικά παιχνίδια και στο πρόγραμμα της Τρίτης, όπου ξεχωρίζουν ματς τόσο για την Λα Λίγκα, αλλά και το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Δείτε εδώ, πως μπορείτε να κάνετε Novibet εγγραφή.

Βαλένθια – Μπέτις (20.00)

Αν και ανταγωνιστική η Βαλένθια στα περισσότερα της παιχνίδια, εντούτοις περιμένει το φινάλε της σεζόν χωρίς να κυνηγά κάτι εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα. Πάντως το Σάββατο έμεινε στο 0-0 μέσα στο γήπεδο της Βαλένθια και θα ήθελε να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν. Ειδικά κόντρα στην Μπέτις από την οποία έχασε πριν λίγο καιρό το κύπελλο ψάχνει σήμερα μια άτυπη ρεβάνς. 

Η Μπέτις έχασε στην τελευταία φάση από την Μπαρτσελόνα με 2-1 εντός έδρας, όμως η σεζόν έχει κριθεί ήδη πετυχημένη από την στιγμή που κατέκτησε το κύπελλο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα αυτό το έκανε στα πέναλτι απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, όμως έχει στόχο ακόμη στο πρωτάθλημα. Ελπίδες υπάρχουν όσον αφορά την πρώτη τετράδα της Λα Λίγκα, που οδηγεί στο Champions League και οφείλει να τις εξαντλήσει. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν έχει κάτι να χάσει η Βαλένθια και ψάχνει την εκδίκηση απέναντι στην Μπέτις, που με την σειρά της στοχεύει στη τέταρτη θέση. Επιλογή το Goal/Goal στο 1.82 από την Stoiximan. 

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (22.00)

Τι και αν δεν είχε το ίδιο σημαντικό κίνητρο η Άστον Βίλα σε σχέση με την Μπέρνλι, αλλά παρουσιάστηκε με απόλυτη σοβαρότητα σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι και έφτασε στο διπλό με 3-1. Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, που στην καλή της ημέρα μπορεί να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Σήμερα δοκιμάζει για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην δεύτερη Λίβερπουλ. 

Η απώλεια ήρθε μετά από καιρό για την Λίβερπουλ, καθώς στο ματς του Σαββάτου με την Τότεναμ «κόλλησε» στο 1-1 εντός έδρας. Έτσι συνεχίζει να περιμένει κάποια δυνατή γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι για να την προσπεράσει στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και όσο ζει ελπίζει. Προφανώς και η ομάδα του Κλοπ δεν έχει δικαίωμα άλλου στραβοπατήματος, αρχής γενομένης σήμερα μέσα στο γήπεδο της Άστον Βίλα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πάντα επικίνδυνη η Άστον Βίλα, αλλά η σοβαρή Λίβερπουλ μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα. Πιθανό το 2 & Over 2.5 στο 1.65 από το Pamestoixima. 

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22.00)

Με ωραίο γκολ του Γιόρντι Άλμπα στην τελευταία φάση του αγώνα, η Μπαρτσελόνα απέδρασε από την έδρα της Μπέτις με το υπέρ της 2-1 το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι παρέμεινε το «αφεντικό» της δεύτερης θέσης, όπου θέλει να διατηρήσει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Τεστ για πολλούς παίκτες των «μπλαουγκράνα» αυτά τα παιχνίδια ενόψει της νέας χρονιάς για το κατά πόσο μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή Τσάβι. 

Επίδειξη δύναμης από την Θέλτα απέναντι στην σχεδόν καταδικασμένη Αλαβές και το εντός έδρας 4-0 μιλά από μόνο του. Εξάλλου, η ποιότητα του ρόστερ στην ομάδα του Βίγκο είναι δεδομένη και αδίκησε τον εαυτό της και πάλι, μένοντας μακριά από ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς περιττό άγχος όλο αυτό το διάστημα και θα κάνει το παιχνίδι της σήμερα στο «Καμπ Νου» με στόχο το καλύτερο δυνατό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Θέλτα παίζει ανοιχτά και αυτό βοηθά ιδιαίτερα το στυλ της Μπαρτσελόνα. Με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.83 στην Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed