Παλληκαρίσια ισοπαλία του Παλληξουριακου στην Καλαμάτα, απέσπασε 1-1 από τον Πανθουριακό και έμεινε… ζωντανός στην υπόθεση άνοδο στη Γ Εθνική

Σαφώς καλύτερος παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι ο Παλληξουριακός από τον αγώνα στο Ληξούρι την περασμένη Κυριακή και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πανθυρεατικό, ενώ θα μπορούσε να… κλέψει ακόμη και τη νίκη.
Η ομάδα του Ηλία Ζερβού ήταν σαφώς καλύτερη από ότι στην πρεμιέρα της στα πλέι οφ και με την ισοπαλία αυτή έστειλε το μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και παράλληλα έδωσε το δικαίωμα στους φιλάθλους του Ληξουρίου ειδικότερα και της Κεφαλονιάς γενικότερα ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό της στη Γ Εθνική κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 17ο λεπτό ο Σπυρόπουλος βρέθηκε μόνος από τα αριστερά έβγαλε με άνεση την σέντρα και ο Τσουλάκος από την καρδιά της άμυνας με κεφαλιά νίκησε τον Μπραντ για το 1-0. Στο δεύτερο μισό ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στο 64 στην ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα του Μπράτι από τα δεξιά, ο Γασπαρής με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στα τελευταία λεπτά ο Πανθυρεατικός πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Ο Παλληξουριακός έχει πλλεον δύο βαθμούς στον όμιλο μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής. Στα άλλα ματς του ομίλου Πανγυθεατικός και Πανηλειακός έμειναν στο 0-0 στο Γύθειο, ενώ το Πάτραι πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 κόντρα στο Τσιλιβί, αφού η ομάδα της Ζακύνθου δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Τάκης Σακελλαρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Πέππας, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (44’ λ.τρ. Αρβανίτης, 85΄Οικονομέας), Κουρούπης, Σπυρόπουλος (72’ Μπαστακός).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Ηλίας Ζερβός), Μπράντ, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Φράγκος, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Μπράτι (79’ Πολλάκης), Γάσπαρης, Αντεντέζι (57΄Ακριστινέϊ), Καράϊ, Χατζιάϊ (86’ Λουλούδας).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed