Κατά μέτωπο επίθεση της Συντονιστικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργοστολίου στην πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για… γερμανοτσολιάδες και… Πινοσέτ

Η πρώην Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μετά από την πολύμηνη απουσία της για θέματα που αφορούν τα νησιά μας… μίλησε στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos και αναφέρθηκε στην ανάγκη να συμπορευτούν οι προοδευτικές δυνάμεις!
Μήπως ως προοδευτικό εννοεί την ακροδεξιά του Καμμένου και όσους ψήφισαν το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο εφαρμόζοντας σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές σε βάρος των μεσαίων στρωμάτων και των ελεύθερων επαγγελματιών; Κατά την διάρκεια όμως του πρώτου μνημονίου ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό του 44%, Γιώργο Παπανδρέου, Πινοσέτ και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γερμανοτσολιάδες! Κάτι αντίστοιχο γίνονταν στην Κεφαλονιά… Προοδευτικό είναι να κάνεις τομές με μακροπρόθεσμα οφέλη για τον λαό και την πατρίδα! Κάτι που δεν έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της διακυβέρνησης της! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κ. Θεοπεφτάτου στις εκλογές της Κυριακής!

Συντονιστική ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργοστολίου
Χρήστος Θεοδωρακάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed