Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργοστολίου: Είναι επιτακτική ανάγκη να προκηρυχθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Πριν από 110 χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου της εποχής εκείνης, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της εποχής, προχώρησε στην σύσταση του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.
Σκοπός του Ιδρύματος από την αρχή της λειτουργίας του έως και σήμερα είναι η περίθαλψη απόρων και υπερηλίκων καθώς και ατόμων ανίκανων για εργασία. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, θα πρέπει να αφήσουμε τις εν μέρει αντιπαραθέσεις και να κοιτάξουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε το συγκεκριμένο Ίδρυμα να προχωρήσει μπροστά! Το οφείλουμε στην γενιά που μας μεγάλωσε! Είναι επιτακτική ανάγκη να προκηρυχθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Γηροκομείο. Αυτό ξεπερνάει τα όρια και τις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης! Είναι θέμα πολιτικής βούλησης! Εμείς, ως Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργοστολίου, θα είμαστε συμπαραστάτες σε όποια προσπάθεια γίνει από την Διοίκηση και το προσωπικό του Γηροκομείου!

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed