Επιδρομή ποντικών και αρουραίων στην πλατεία Βαλλιάνου, τρομοκρατημένοι κάτοικοι και επαγγελματίες, απών μέχρι σήμερα ο Δήμος Αργοστολίου

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται πριν από περίπου έναν μήνα, όταν καταγράφηκε από τους επαγγελματίες της πλατείας Βαλλιάνου αυξημένος αριθμός ποντικών και αρουραίων να σουλατσάρει στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης.
Κάποιοι από τους επαγγελματίες προχώρησαν σε απολυμάνσεις των καταστημάτων τους και ειδοποίησαν ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου. Ωστόσο, το πρόβλημα παρουσίας των τρωκτικών επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα τις δύο-τρεις τελευταίες ημέρες να έχει γίνει πλέον ορατό και ανυπόφορο. Υπάρχουν καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας ότι στην πλατεία και πέριξ αυτής κυκλοφορούν ποντίκια και αρουραίοι, μερικοί εξ αυτών να φτάνουν το μέγεθος ακόμη και γάτας. Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη, αφού στο χώρο μαζεύονται και παίζουν παιδιά, που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Πρέπει οι υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου να κάνουν το αυτονόητο και μάλιστα γρήγορα, αφού αν αφήσουν το πρόβλημα να εξελιχθεί θα δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις για όλους. Άμεσα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, πρέπει να λάβει μέτρα για να μην φτάσουμε σε ανεξέλεγκτα αποτελέσματα που δεν μαζεύονται με τίποτε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed