Τελικοί με φαβορί στις δύο κατηγορίες της Αγγλίας

Βαρετό και κακό στοιχηματικά το Μαϊάμι, κάναμε καλό διάβασμα αλλά το άτιμο θέλει και τύχη για να πας ταμείο και εμείς δεν την είχαμε. Δεν έχει αυτοκινητάκια που κάνουν σβούρες σε πίστες αυτή την εβδομάδα, οπότε εμείς θα ασχοληθούμε με τη στρογγυλή θεά στα σημερινά μας προγνωστικά. Τεράστιο το ενδιαφέρον στις δύο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας.

«Μουντιάλ 1930: Ο τελικός που παίχτηκε με… δύο μπάλες! (vid)»

Εκκίνηση στη νότια ακτή για το ματς της Premier League, εκεί όπου η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον. Αναθάρρησαν οι «Ρεντς» μετά τη γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι τη Κυριακή στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ και θέλουν το τρίποντο που θα τους δίνει ελπίδες – έστω και λίγες – για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος το Σάββατο. Πήραν το δεύτερο τρόπαιο τους πριν τρεις μέρες, με τον «δικό μας» Κώστα Τσιμίκα να στέλνει το Μέρσισαϊντ και… μεγάλα κομμάτια της Ελλάδας σε ντελίριο, αφού σκόραρε το νικητήριο πέναλτι στο τελικό του FA Cup. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι ήταν επίπονο και οι φιλοξενούμενοι θα κατεβαίνουν με βαρβάτες αλλαγές, ελέω και των τραυματισμών των Βαν Ντάικ και Σαλάχ, που «κούμπωσαν» πάνω στην έλλειψη του Φαμπίνιο. 

Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο oi «Άγιοι», θα θέλουν όμως να κλείσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με καλό αποτέλεσμα, με τον Χάσενχουτλ να μιλάει για… «τελικό Champions League».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Αγγλίας στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed