Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τον Σπύρο Ευαγγελάτο στην Κεφαλονιά

Το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Έρευνα, σύνθεση, ερμηνεία. Προσεγγίζοντας το θέατρο του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου θα λάβει χώρα στο Αργοστόλι, στο θέατρο Κέφαλος, στις 3 και 4 Ιουνίου και στο Ληξούρι, στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη, στις 5 Ιουνίου 2022.
Οι 37 επιστήμονες του θεάτρου, μελετητές του ανεκτίμητου έργου του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, θα παρουσιάσουν τις πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες τους στον αγαπημένο τόπο καταγωγής του. To Διεθνές Συνέδριο διοργανώνεται από το Εργαστήριο «Φιλοσοφία, Θέατρο, Εκπαίδευση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Δήμο του Αργοστολίου, τον Δήμο Ληξουρίου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελληνικό και Παγκόσμιο Θέατρο: Δραματουργία, Παράσταση, Εκπαίδευση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το Διεθνές Συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό. Για το πρόγραμμα και τις αναλυτικές πληροφορίες ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο:
https://conferences.uoa.gr/event/38/page/261
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως στον κάτωθεν σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/channel/UC0rOsCrGwEe7hs2Sgih6WPg
Yπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Mε τη συνεργασία της Ακαδημίας Αθηνών και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed