Νέα μεταγγραφή στην παράταξη Ανουσάκη, η Κατερίνα Γαλιατσάτου αφήνει την «Ισχυρή Κεφαλονιά» και προσχωρεί στο νέο συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

Συνεχίζει την διεύρυνσή της η νέα δημοτική παράταξη του Νίκου Ανουσάκη με επίλεκτα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Η χειρίστρια-τεχνολόγος του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, Κατερίνα Γαλιατσάτου, με σημερινή δήλωσή της ανακοίνωσε ότι πλέον συμμετέχει και στηρίζει την παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον».
Η κυρία Γαλιατσάτου το 2019 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με την «Ισχυρή Κεφαλονιά», ενώ είναι εκλεγμένο μέλος στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Η δήλωση της κας Γαλιατσάτου είναι η ακόλουθη: «Θεωρώ πως οι νεώτεροι άνθρωποι και όσοι προσδοκούν ένα Δήμο Αργοστολίου αποτελεσματικό και κοντά στο δημότη, ιδίως στα ζητήματα υγείας, μπορούν να επενδύσουν πολιτικά στην νέα παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη που εγγυάται την εμπειρία, αλλά και την ανανέωση».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed