Δεξίωση προς τιμήν του «φίλου της Κεφαλονιάς» και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά παρέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός

Ως φίλο της Κεφαλονιάς υποδέχθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός και παρέθεσε δεξίωση προς τιμή του, παρουσία Βουλευτή, Δημάρχου και άλλων επισήμων.
Είναι γνωστή σε όλους η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Νίκου Χαρδαλιά και του Σταύρου Τραυλού, αφού ο «Ιανός» και οι περσινές πυρκαγιές κατάφεραν να τους φέρουν πάρα πολύ κοντά. Τόσο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης δεν έκρυψαν ποτέ ότι συνεργάζονται και μάλιστα πολύ στενά αναφορικά με θέματα προς επίλυση από την κυβέρνηση όχι μόνο όταν ο κ. Χαρδαλιάς ήταν επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και τώρα που έχει το πόστο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Τραυλός έδωσε ένα συμβολικό δώρο στον Υφυπουργό και στη συνέχεια, για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες τουλάχιστον η Περιφέρεια διοργάνωσε δεξίωση με φαγητό σε μέλος κυβέρνησης που επισκέπτεται την Κεφαλονιά για εορταστικές εκδηλώσεις. Ήταν ιδιαίτερα θερμοί και οι δύο στις μικρές ομιλίες τους, πλέκοντας ο ένας το εγκώμιο του άλλου, ενώ από κοντά ήταν τόσο ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος (λίγο γλύψιμο παραπάνω) όσο και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ζήτησε να μεσολαβήσει ο κ. Χαρδαλιάς ώστε να δοθούν ακόμη περισσότερα χρήματα από την κυβέρνηση προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη λύση πολλών προβλημάτων. Η δεξίωση ήταν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα σε όλη την διάρκειά της, στην πέμπτη παρακαλώ επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο νησί μας, η πρώτη με αεροπλάνο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed