Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, τελέστηκε στην Μητρόπολη η Δοξολογία και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών

Μετά από αρκετά χρόνια στέλεχος πρώτης γραμμής της κυβέρνησης βρέθηκε στην Κεφαλονιά για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη όλων εκείνων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για να ενωθούν τα νησιά μας με την μητέρα Ελλάδα.
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο νησί μας και παρουσία του έγινε στην Μητρόπολη Αργοστολίου η Δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δημήτριος. Στην Δοξολογία παρέστησαν ακόμη ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερεριάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι επικεφαλής αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Προσκεκλημένος ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Γαλάτεια Βέρα, Μουσικολόγος  Α΄/βμιας  Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας. Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ριζοσπαστών και έγινε κατάθεση στεφάνων από όλους τους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς του τόπου μας. Χρόνια Πολλά Κεφαλονιά, Χρόνια Πολλά Επτάνησα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed