Με τα γκολ πάμε σε Αυστρία και Νορβηγία

«Στεγνό» το σημερινό κουπόνι, μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, με πολλές συγκινήσεις. Η προσοχή μας στρέφεται σε δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις, όπου αναμένουμε γκολ.

Τελικός Champions League: Ανάλυση, προγνωστικά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες

  1. Τιρόλ – Λίντσερ (20:00)

Είναι νοκ-άουτ ημιτελικός για τα μπαράζ Ευρώπης, με τη νικήτρια ομάδα στη συνέχεια να αντιμετωπίζει τη Ραπίντ Βιέννης σε δύο αγώνες. Η Τιρόλ έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (4-1-1), ενώ η Λίντσερ είναι αήττητη εδώ και τρεις σερί αναμετρήσεις (1-2-0). 

Οι γηπεδούχοι έχουν 5 Over 2,5 στα τελευταία 7 ματς και οι φιλοξενούμενοι 4 Over 2,5 στα τελευταία 5 παιχνίδια. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2,75 σε απόδοση 1.90.

  1. Ράνχαϊμ – Σταρτ (19:00)

Η 8η Ράνχαϊμ υποδέχεται την 4η Σταρτ για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους (3-0-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες με γκολ 11-3. 

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά η Σταρτ είναι ανώτερη και πιο έμπειρη. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 1.97.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed