Κάλλιο αργά παρά ποτέ, άρχισαν οι κατεδαφίσεις των σεισμόπλητων κτηρίων στις Εργατικές Κατοικίες του Ληξουρίου, θα ακολουθήσουν κι άλλα κτήρια

Πέρασαν ήδη οκτώ χρόνια και κάτι μήνες από τους δύο σεισμούς που συντάραξαν το νησί μας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2014. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, δυστυχώς προς την αντίθετη ροή του ποταμού.
Σήμερα, μετά από πολλά και διάφορα που είχαν προκύψει τα περασμένα χρόνια, ξεκίνησε η κατεδάφιση των σεισμόπληκτων κτηρίων από τις Εργατικές Πολυκατοικίες του Ληξουρίου και σταδιακά αυτή η κατεδάφιση θα προχωρήσει και στα επόμενα χαρακτηρισμένα ως κόκκινα κτήρια σε όλη την Παλλική. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει ο σοφός λαός μας, αφού η ταλαιπωρία των κατοίκων αυτών των κτηρίων εδώ και οκτώ χρόνια δεν έχει προηγούμενο. Το ποιος φταίει για όλη αυτή την τραγωδία ο κόσμος το ξέρει πολύ καλά, αρκεί να δει πίσω του τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είχαν το μαχαίρι είχαν και το πεπόνι. Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά από εδώ και πέρα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed